Jaarevent Deltaplan Dementie 2020

Jaarevent Deltaplan Dementie 2020 

3, 4 & 5 november

Na acht succesvolle jaren rondt het huidige Deltaplan Dementie op 3, 4 en 5 november af met een groots opgezet Jaarevent Deltaplan Dementie 2020. De rijke oogst en de impact van acht jaar Deltaplan Dementie staat hierin centraal. En er wordt vooruit gekeken naar de ambitieuze dementieplannen voor de komende jaren.

Het event zal volledig online plaatsvinden. De ambitie is onveranderd: een congres met interessante sprekers, programmasessies en maar liefst 38 workshops over de volle breedte van onderzoek, de kwaliteit van zorg en ondersteuning en de dementievriendelijke samenleving.

Ton Bakker zal met Hogeschool Rotterdam een workshop geven op 5 november: “Van zwart-wit naar een volledig kleurenpalet: de integrale aanpak van probleemgedrag met de STIP-methodiek”

Tijdens deze workshop delen zij ervaringen met de implementatie van de STIP-methodiek: de gepersonaliseerde STapsgewijze Integrale aanpak van Probleemgedrag bij mensen met dementie, volgens de Richtlijn Probleemgedrag van Verenso/NIP (2018).

Datum

03 - 05-11-2020
Verlopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *