Er is een nieuwe fase aangebroken voor Stichting Wetenschap Balans!

Onze website vroeg dringend om aanpassing. Er ging een lang proces aan vooraf. Vind maar een websitebouwer en een webdesigner die begrijpen waar we naar toe wilden en hierin ook konden meedenken. Dit op zich is een mooi creatief proces geweest waar de ideeën bleven stromen.

Wat hadden wij voor ogen met de nieuwe website?

In ieder geval een interactieve en informatieve website. Interactief zodat professionals en studenten formulieren, materialen en informatie kunnen downloaden voor direct gebruik in de behandeling en zorg voor patiënten of voor hun opleiding.

Wat betreft de uitstraling van de website hebben we gekozen voor kleurige, geometrische beelden (Kandinsky) en een lettertype behorend bij “Stijlgroep” c.q. de Theo van Doesburg font. De beelden voeren ons van de complexiteit van het menselijk leven terug naar de essentie wat betreft kleuren en basisvormen. Dit sluit wonderwel aan bij wat de “Dynamische Systeem Analyse” doet met de complexiteit en unieke, persoonlijke eigenschappen van de kwetsbare, oudere mens.

Ons nieuwe logo heeft dan ook de primaire kleuren en geometrische vormen welke zo kenmerkend zijn voor de “Stijlgroep”.

De vernieuwde, dynamische website straalt nu nog beter onze missie uit

Vanuit excellent vakmanschap, enthousiasme en een eigenzinnige visie ontwikkelt Stichting Wetenschap Balans samen met anderen expertise voor de gezondheidszorg voor kwetsbare ouderen (en mantelzorgers) gericht op een eigen manier zelfstandig deel uitmaken van de samenleving.”