Goed nieuws! De werkconferentie ‘Geriatrische revalidatie voor clienten met gedragsproblemen’ gaat definitief door.

We hebben al een behoorlijk aantal aanmeldingen ontvangen en het programma staat als een huis. En door de minder beperkende maatregelen kunnen we er een nog mooiere conferentie van maken.

Het programma is als volgt opgezet, in 4 themablokken:

  • duiding van revaliderende cliënten met gedragsproblemen,
  • dilemma’s uit de praktijk vanuit het perspectief van de transferverpleegkundige, de specialist ouderengeneeskunde en de manager
  • inspirerende voorbeelden uit de praktijk vanuit perspectief van 4 verschillende aanbieders
  • afspraken maken met praktijk

Er zijn tijdens de werkconferentie bijdragen van ongeveer 12 sprekers (geriater, hoogleraar ouderengeneeskunde, transferverpleegkundige, specialist ouderengeneeskunde, manager, 4 instellingen en een cliënt/mantelzorger) en er is een plenair debat met 4 stakeholders (bestuurder, professional, zorgverzekeraar, overheid).

Deze werkconferentie wordt georganiseerd door Stichting Wetenschap Balans en Studio GRZ; een prachtige samenwerking tussen twee partijen met enorm veel kennis op hun vakgebied.

Het mooiste is als we zoveel mogelijk deelnemers aan deze werkconferentie binnen hebben op 3 september om zo breed mogelijk de boodschap uit te dragen. Dus, als u zich nog niet heeft aangemeld dan is nu nog de kans om dit te doen. Klik op deze link en meld u snel aan.

De werkconferentie vindt plaats in ‘1931’ te Den Bosch en de inloop- en registratie start om 09:00 uur. We sluiten af om 16:30 uur met een netwerkborrel welke u wordt aangeboden door Stichting Wetenschap Balans en Studio GRZ.

Mogen wij u ook verwelkomen op 3 september?

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.